Schilder Johan Janssens uit Puttershoek (Hoeksche Waard)

Schilderwerk

Schilder Johan Janssens

Zoekt u een schildersbedrijf voor groot of klein schilderwerk? Voor particulier of zakelijk? Een schilder voor de buitenkant óf voor de binnenkant van uw huis of bedrijfsobject?
Johan is u graag van dienst. Met zijn jarenlange ervaring luistert hij graag naar uw wensen en voorziet hij u van een passend advies.

Schildersbedrijf in de Hoeksche Waard

Schildersbedrijf Janssens is gevestigd in Puttershoek in de Hoeksche Waard. Werkzaamheden worden ook buiten de Hoeksche Waard uitgevoerd. Opdrachten in Barendrecht, Rotterdam en eigenlijk de volledige regio Rijnmond komen zeer regelmatig voor. Ook regio Drechtsteden behoren tot het werkgebied.

Het advies van de schilder

Samen met u wordt gezocht naar de juiste kleuren. Er wordt gesproken over het juiste onderhoud en de beste manier om uw klus te klaren. Moet er wel geschilderd worden of is het beter om te spuiten. Met het advies van de vakman bent u verzekerd van een mooi resultaat.

Schilderen tegen een scherpe prijs

Voor alle werkzaamheden ontvangt u uiteraard een offerte. Johan komt graag kennismaken om zo een offerte samen te stellen. De prijs zal u zeker bevallen. Het is een mooi voordeel dat huizen van particuliere opdrachtgevers vanaf 2 jaar en ouder onder het lage btw tarief vallen, van 9% i.p.v. 21%!

Spuitwerk

Sinds kort beschikt Schildersbedrijf Janssens over 2 spuitinstallaties! De eerste is een Airlesspuit, deze is uitermate geschikt voor het verspuiten van muurverf voor grotere oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan uw woonkamerplafond of wanden. Het grote voordeel is dat het snel streeploos gaat. De andere verfspuit is een lakverfspuit (XVLP) waarmee bijvoorbeeld uw keuken, schrootjesplafond, radiatoren, garagedeur of wat u maar wenst in een handomdraai gespoten kan worden. Bel voor de mogelijkheden bij u thuis!Wilt u uw schilderwerk door een professionele schilder laten uitvoeren? Neem dan snel contact op.

Offerte aanvragen

Graag kom ik bij u langs om het werk op te nemen, uiteraard geheel kosteloos. Laat hieronder uw gegevens achter, dan maken we snel kennis.

Johan Janssens

Schilder

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vakmanschap
  • Secuur
  • Persoonlijk betrokken

» Lees meer