Schilder Johan Janssens uit Puttershoek (Hoeksche Waard)

Overige diensten

Muurafwerking

Wilt u geen behang? Heeft u liever sierpleister of gladde muren/plafond? Geen probleem, Johan regelt het graag voor u! Hij legt u graag de voor- en nadelen uit van de verschillende mogelijkheden en geeft u advies.
 

Glaszetter

U kunt schildersbedrijf Janssens ook benaderen voor glasreparaties. Enkel glas, isolatieglas, HR++ of andere soorten zijn allemaal mogelijk. Johan regelt het graag voor u.
 

Bouwkundige reparaties

Wanneer er tijdens het maken van een offerte voor schilderwerk blijkt dat er houtrot is of er sprake is van slechte ondergronden helpt Johan u met een oplossing. Hij regelt voor u een aannemer die het kozijnwerk weer in nieuwstaat oplevert. Uiteraard gaat alles in overleg en zorgt hij eerst voor een passende offerte.
 

Het advies van de vakman

Als professioneel schilder en behanger heeft Johan al vele verschillende opdrachten uitgevoerd. In deze werkzaamheden wordt hij vaak geconfronteerd met vragen van klanten over aanverwante onderwerpen. Zo kan hij inmiddels over vele gerelateerde onderwerpen meepraten en is hij een objectieve, vakkundige specialist.

Wilt u gebruikmaken van het professionele advies van Johan Janssens? Neem vrijblijvend contact op.
 

Offerte aanvragen

Graag kom ik bij u langs om het werk op te nemen, uiteraard geheel kosteloos. Laat hieronder uw gegevens achter, dan maken we snel kennis.

Johan Janssens

Schilder

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vakmanschap
  • Secuur
  • Persoonlijk betrokken

ยป Lees meer